Promovam piata autohtona prin noul Ghid imbunatatit si actualizat 2014

 

DE CE IMBUNATATIT ?

Forma actuala a Ghidului bursier, pe care il lansez azi 24 mai 2014, dupa trei luni de munca la el, este derivata din Ghidul bursier vechi care a fost gazduit din 2011 si pana acum trei luni pe site-ul www.ghid.agf.ro (actual redirectionat la noul site).

Este daca veti observa o forma imbunatatita cu noi postari privind pietele de capital in general, atat cea autohtona cat si cea internationala, prin adaugarea lectiilor de training si analize postate pe blogul meu bursier din februarie 2011 si pana in prezent.

INTENTII

Intentiile mele sunt ca acest GHID sa fie cunoscut si dincolo de granitele tarii noastre pentru ca prin intermediul lui sa fie promovata  PIATA NOASTRA DE CAPITAL si de ce nu sa fie mai atractiva si investitorilor straini nu numai autohtoni.

In acest caz exista solutii oferite de mediul ONLINE pe NET ca un site, cum este cel destinat acestui Ghid bursier, sa fie cat mai vizibil in mare masura pe retelele de socializare, cum ar fi Facebook, Google, Linkedin etc.. Ei bine aceasta operatiune se va desfasura in viitorul apropiat printr-o firma specializata cu care sunt in contact deja si am discutat de principiu.

DE CE UN GHID BURSIER DE 1000 pagini

Probabil multi se intreaba de ce un Ghid asa de mare ca volum, cu putin peste 1000 de pagini si care in viitor va creste si mai mult – am putea vorbi deja de o enciclopedie a educatiei bursiere – si de ce asa de stufos.

Fireste ca el reflecta preocuparile si studiile unui investitor simplu (ma citez pe mine) in decursul celor 6 ani si inca 3 pe deasupra de aprofundare laborioasa si in profunzime a mecanismelor si tehnicilor/metodelor de tranzactionare pe diferite piete de capital din lume si demonstreaza ca daca ai pasiune ea trebuie impartasita si celorlalti.

Mergand pe aceasta conceptie, deoarece nu toti vor avea o pasiune pentru asa ceva (de fapt aici ar fi un TARGET ce ar trebui atins de toti cei pasionati), am realizat si forma acestui Ghid intr-o forma mai accesibila, care poate fi printata usor — eventual numai ceea ce intereseaza pe cititori, adica in format PDF si WORD, cu posibilitatea de a descarca LIBER aceste manuale (vezi link-ul DESCARCA FREE FORMAT PDF, atat cel MAXIMAL pentru toate cele 5 capitole ale lui, cat si cel MINIMAL doar pentru primele 3 capitole.

Primul contine 1036 pagini si al doilea 702 pagini. Si asa al doilea manual, dupa parerea celor care l-au citit deja, este destul de amplu si necesita RABDARE si TIMP.

Deoarece multi cititori fideli si-au exprimat o idee pentru realizarea unui Ghid cu o structura corespunzatoare si strict la obiect ma gandesc ca tot in viitorul apropiat sa realizez din Ghidul maximal o forma redusa a lui la numai 300-350 pagini, care sa contina esenta acestei educatii bursiere, asa cum ar trebui s-o vada un NOVICE INVESTITOR si care se va numi GHID BURSIER DIRECT LA OBIECT.

Celelelate categorii de investitori vor avea la dispozitie in continuare capitolele din Ghidul MAXIMAL definite potrivit cerintelor acestora : INCEPATOR, INITIAT (DO IT SELF) si AVANSAT.

Tot acest Ghid se doreste si un TEST al calitatilor pe care ar trebui sa le aiba orice doritor investitor si care sa elucideze pe cel care vine in contact cu asa ceva daca MERITA sa incerce acest domeniu, mai ales ca multi PIERD bani, unii foarte multi la INCEPUT. Una din cauze fiind tocmai slaba sau absenta educatiei bursiere.

SA PROMOVAM IMPREUNA ACEST GHID PENTRU A AJUTA LA EDUCATIA CELOR DORITORI SI LA CRESTEREA ATRACTIEI FATA DE BURSA

Fata de cele prezentate si avand in vedere ca eu personal ma bizui pe comunitatea bursiera din jurul blogului meu bursier de la linkul www.traian-bursierblog.ro as avea o mare rugaminte la toti cei care vor citi aceste randuri si anume sa promovam impreuna aceasta piata de capital autohtona si cea mai buna metoda este cea educationala prin recomandarea acestui Ghid bursier imbunatatit si actualizat 2014 la prieteni, colegi, familie, grupuri/asociatii interesate, colocvii, seminarii atunci cand se ofera aceasta posibilitate.

Eu personal, asa acum m-am straduit de cca. 9 ani de zile sa transmit din experienta mea prin intermediul blogului bursier personal si prin acest Ghid bursier, voi cauta si actiona in continuare sa gasesc si alte forme de promovare si sa le perfectionez pe cele deja aplicate. Am incercat sa promovez Ghidul la Intalnirile FOCUS BVB cu Investitorii, iata l-am imbunatatit si actualizat si in acelasi timp l-am distribuit intr-o forma incipienta in format PDF la unii analisti bursieri si brokeri din piata de capital.

Ziua de azi 24 mai 2014 marcheaza nu numai acest eveniment caruia i-am dedicat din timpuol meu LIBER foarte multe zile si nopti in ultimile trei luni, fara a mai vorbi de partea materiala a unui site independent de care sunt constient ca trebuie sa fiu responsabil si fireste ca acestea nu se vor opri AICI.

 

Comments

comments

Speak Your Mind

*