Lansarea Ghidului Nou Imbunatatit

Din februarie 2011 de cand am realizat ultima postare pe ghdiul vechi am tot scris pe blog articole de training, am fost la interviuri si am conceput teme noli de instruire fara a le si introduce efectiv in Ghidul bursier.

Este adevarat ca nu am avut conditii bune obiective fiind framantat tot timpul de boli si tratamente deloc placute. Iata insa ca ceea ce tot amani se intoarce impotriva ta si in cele din urma esti oboligat sa rezolvi in timp scurt ceea ce ai tot amanat atata timp.

Anul 2014, mai ales lunile martie – aprilie si mai au constituit o schimbare in mentalitatea mea de blogger bursier, dar si de autor al unui Ghid ce trebuie sa contribuie din plin la dezoltarea pietei noastre autohtone pornind de la latura educationala in acest domeniu deloc usor.

Asa ca am gandit o EVALUARE ONLINE pentru a cunoaste dorintele celor care au citit sau vor sa citeasca acest manual busier si am purces apoi sa-l actualizez, sa-l imbunatatesc si chiar sa-l restructurez conform propunerilor ce au venit din piata.

FORMA actuala reprezinta o varianta Imbunatatita a Ghidului bursier pe care intentionez sa-l promovez in continuare, mai bine decat pana acum, ajutand acest “copil” sa creasca, daca se poate singurr si fara prea mult ajutor si suport material, daca se poate.

As indrazni sa apelez la voi cititorii acestei lucrari sa-l promovati si altor pasionati sau doritori sa cunoasca cat de  cat ce inseamna sa fi investitor la o bursa locala sau straina.

Data de 24 mai 2014 marcheaza pentru forma noua a acestui Ghid bursier inceputul unei noi etape si acest eveniment este memorabil pentru mine doarece am reusit SINGUR sa raspund in mare cerintele celor  care l-au accesat. Voi continua sa-l imbunatatesc si de ce nu sa-l fac tot mai cunoscut.

Piata noastra de capital mica deocamdata trebuie promovat cat mai bine si un asemenea Ghid o poate face la fel de bine ca orice RECLAMA. Diferenta este ca pentru a cuoaste piata trebuie sa te instruiesti serios.

 

Comments

comments

Speak Your Mind

*