Cum promovam mai departe Ghidul Bursier

DA, este o INCERCARE destul de dificila si pentru mine,mai ales ca bursa la noi in Romania este prea putin cunoscuta.

Pana la faza cand voi scrie o carte extrasa si din trairile acestui Ghid ma gandesc deja sa-l fac cunoscut mai multor medii interesate si care pe langa cele asigurate de retelele de socializare sa poata promova la randul lor acest Ghid, adica in mediul de invatamant.

Primii mei pasi au fost la Intalnirile BVB Focus cu investitorii, eveniment ce s-a produs pe 13 februarie 2014. Din pacate cred ca prezentarea mea nu a fost pe placul CEO-ului de la BVB – Ludwik Sobolevski, care a consdierat ca incerc sa-i impun ca acest GHID sa apara pe site-ul BVB.

Trebuie sa spun ca acest refuz m-a ambitionat si mai mult sa incerc sa-l promovez SINGUR fara ajutorul profesionist.

Sunt un investitor simplu si toata experienta mea de iata 9 ani de zile se regaseste sub toate formele in acest Ghid pornind de la stadiul de investitor NOVICE cand am avut si primele mari greseli ce m-au adus cu picioarele pe pamant devenind mai pragmatic, la unul ACTIV cu aspiratii de profesionist intr-un anume viitor.

Ce poate fi mai util pentru cineva care intra in contact prima data cu asa ceva?

Fiind vorba de mediul de invatamant cred ca cea mai buna optiune ar fi la ASE – facultatea de profil unde studentii au deja ore cu specialisti actuali sau fosti din bursa. Asa ca pana voi ajunge acolo nu mai este mult si sper sa va povestesc ceva mai mult despre primele contacte.

 

Comments

comments

Speak Your Mind

*