Cum descarc free Ghidul bursier

 Avand in vedere EVALUAREA ONLINE a Ghidului facuta in luna februarie 2014 cand s-au intocmit propuneri ca sa existe atasat acestui site si o fereastra de acces, o pagina WEB separata, pentru  a putea obtine un format PDF al acestui manual de 1000 de pagini si eventual o versiune mai restransa a acestuia, o accesibilitate neconditionata si lejera.

Am avut recunosc si propuneri identice ale cititorilor ghidului de a putea descarca ONLINE o forma a Ghidului, astfel incat sa poata sa-l studieze si cand nu este in fata calculatorului, inclusiv pentru cei care au probleme cu ochii in fata acestuia.

Iata ca vin in sprijinul acestor cereri indreptatite si va pun la dispozitie 4 formate, 2 cu 2 in variantele PDF si WORD MAXIMALE, adica toate cele 5 capitole la zi si respectiv MINIMAL, doar capitolele 1-3.

Asa cum am mai spus intentionez ca in viitorul apropiat sa gasesc/realizez un format in WORD si PDF mai redus decat varianta minimala, ma gandesc eu la cca. 350-400 pagini, adica 170-200 file, mult mai simplu si STRICT la obiect, succint.

Rolul acestuia ar trebui sa fie o modalitate de evaluare a propriilor calitati a aceluia care vine in contact cu piata de capital prima data si astfel sa poata lua decizia in cunostinta de cauza daca se preteaza sa incerce sa devina investitor.

DE UNDE SI CUM SE DESCARCA GHIDUL in FORMAT PDF sau WORD

Linkul de ajutor este direct pe bara de stare rosie de pe HOME page de deasupra HEADER-ului, adica de

AICI

Comments

comments

Speak Your Mind

*