5.2.5 Cum invatam despre domeniul AT

Cap.5 – Cartile unui trader de succes

Postat de TRAIAN pe 3 aprilie 2014

Am observat ca in ultima vreme foarte multi cititori ai acestui ghid au accesat articolele legate de carti despre AT.

Pentru a veni in sprijinul celor care vor sa descarce FREE carti BUNE despre acest gen de educatie le recomand un site de care eu personal sunt foarte multumit.

Singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa va inscrieti folosind doar o adresa de email valida si un nume de user si parola alese aleatoriu.

Veti constata ca stiind autorul (multi din ei sunt recomandati si pe acest ghid sau pe alte forumuri) veti gasi si alte carti atat bestseller-uri ale acestora, dar si alte carti pe care putini le cunosc. Asa am descoperit la Alexander Elder (care are 2 bestseller in domeniu) inca o carte despre Study guide for entries.

De unde a pornit aceasta cautare? Este mai simplu decat va inchipuiti. Cautand cartea analistului sef al Standard & Poor’s de acum 40 de ani, William Jiler – “How Charts Can Help You in the Stock Market” si vrand sa vad daca ea prezinta si o metoda de a intelege corect modul de folosire al unui grafic am descoperit pe NET acest site cred eu foarte util multora dintre noi de unde am descarcat cartea care ma interesa.

Cartea include 17 capitole care acopera elementele si formatiunile grafice de baza ale analizei tehnice/grafice, incluzand:

 

* Trends,

* Support and Resistance,

* Head and Shoulders,

* Double Tops and Bottoms,

* Line and Saucers Formations,

* V Formations,

* The Measured Move,

* The Coil,

* Continuation patterns,

* Reversal Days, Gaps, and Islands, and

* Moving Averages.

O alta carte recent scrisa de analistul Mircea Dologa este Extras-Volumul-3-Analiza-Pitchfork-Integrata.

Speak Your Mind

*