1.3.5.3 Increderea

Capitolul nr.1  ABC – Incepatori 

 

Partea a III a – Increderea – Resurse psihologice
Cand increderea este armonizata cu vibratia gandirii atunci subconstientul selecteaza vibratia, o traduce in echivalentele sale spirituale si o transmite inteligentei infinite ca in cazul unei rugaciuni.

Pare complicat insa mintea umana are o infinitate de secrete mai putin cunoscute si studiate de marea majoritate a investitorilor. Ori pentru ati cunoaste resursele psihologice apare necesitatea aprofundarii acestor cunostiinte.

Increderea este o stare a mintii pe care o dezvoltam in mod voluntar si este una dintre emotiile POZITIVE.

Cum dezvoltam INCREDEREA
Rolul autosugestiei in transmiterea impulsului gandirii intangibile, a dorintei in forma ei fizica : banii.
Nu putem spune ca exista o metoda de dezvoltare a INCREDERII, ar fi extrem de dificil de a descrie asa ceva.

Totusi repetarea in subconstient a declararii acestor ordine este singura metoda a dezvoltarii voluntare a emotiilor increderii.

Cand prima data un investitor vine in contact cu bursa acesta are o mica aversiune. Dupa un timp relativ scurt de activitate bursiera investitorul se obisnuieste cu asa ceva, iar dupa un timp indelungat acesta va fi influentat de piata de capital.

Am putea spune de noul mediul isi face datoria. De fapt orice impuls al gandirii este preluat de subconstient si in final acceptat si actionat de subconstient care va transpune acest impuls in echivalentul sau fizic : BANII.

Emotiile sau simtirile gandirii sunt factori care ofera VITALITATE gandirii, vietii si actiunii. Astfel emotiile increderii cand sunt combinate cu orice impuls al gandirii ofera o mare actiune. Insa nu orice impuls poate genera asemenea actiuni ci numai acelea care pot fi combinate cu emotiile pozitive.

Asa putem intelege de ce la un impuls negativ al gandirii subconstientul va genera o actiune destructiva transpusa in forma ei materiala ca pierdere sau nesansa (bad luck).

Exista foarte multi oameni care CRED, ca o zi a judecatii, la saracie, nesansa deoarece aceasta forta a credintei lor nu o pot controla. Ei sunt creatorii propriilor lor nenorociri deoarece acestei credinte negative, care mai mult este creata de subconstient si transpusa in echivalentul sau fizic : nesansa, pierderi.

CREDINTA sau INCREDEREA ta sunt elementele care determina actiunea subconstientului TAU. Nu exista NIMIC care sa te opreasca sa dai comenzi subconstientului tau prin autosugestie pentru ati crea increderea necesara atingerii scopului final : sa devii un castigator.

Pentru a face mai reala aceasta “amagire” trebuie sa te conduci asa cum doresti daca esti deja in posesia materialului gandit apeland la subconstient.

Cum poti face aceasta transformare – sa capeti mai multa incredere ? Foarte simplu prin exercitiu/practica solicitand abilitatea de a combina INCREDEREA (emotia ei) cu orice ordin dat subconstientului. Perfectiunea va veni in timpul practicii.

Intelegand acest adevar vei cunoaste de ce acesta este esential pentru tine de a incuraja emotiile pozitive ca o dominare a fortelor din mintea ta si de a descuraja astfel (poate chiar elimina) emotiile negative.

INCREDEREA in tine da viata, putere si actiune impulsului gandirii.

INCREDEREA este punctul de inceput a tuturor acumularilor bogatiei.
INCREDEREA este singurul ANTIDOT impotriva ESECULUI.
INCREDEREA este elementul, “chimia” care transforma vibratia ordinara a gandirii, creata de o minte obisnuita a omului, intr-un echivalent spiritual.
INCREDEREA este singura “Agentie”, prin care forta cosmica a Inteligentei infinite poate fi folosita de OM.

Totodata gandurile care sunt combinate cu orice simtire a emotiilor formeaza o FORTA magnetica care atrage vibratiile eterului (sau ceva similar) ori gandurile inrudite.

FORMULA AUTO-INCREDERII
Primul.

Stiu ca am abilitatea sa obtin obiectul scopului meu clar in viata.
Al doilea : Reusesc sa DOMIN gandurile mintii mele care se vor reproduce eventual in exterior, actiunea fizica si sa le transform gradual in realitatea fizica. Voi concentra zilnic gandurile mele pentru 30 de minute prin aplicare gandirii persoanei care doresc sa devin creand initial in mintea mea o poza clara mentala a acestei persoane.

Al treilea : Cunosc principiile autosugestiei, orice dorinta care persista sa ramana in mintea mea va cauta eventual expresia prin care cateva semnificatii practice ale dobandirii obiectului se intorc la aceasta. Imi voi devota 10 minute zilnic de a ma intreba despre dezvoltarea autoincrederii.

Al patrulea : Am scris clar mai jos o descriere a scopului meu suprem in viata si nu voi inceta sa incerc pana cand nu-mi voi dezvolta AUTOINCREDEREA pentru a-l atinge.

Al cincilea: Realizez complet ca sanatatea sau pozitia mea ca om pot rezista mult construite pe ADEVAR si DREPTATE.

Nu ma voi angaja in nici o tranzactie CARE NU ADUCE BENEFICIU. Voi continua prin atragerea catre mine a tuturor fortelor pe care doresc sa le folosesc si cooperarea cu OAMENII. Voi elimina gelozia, egoismul, cinismul, ura si invidia prin dezvoltarea dragostei pentru toti oamenii deoarece stiu ca o atitudine negativa impotriva celorlalti nu-mi poate aduce succesul.

Voi determina pe ceilalti sa creada in mine deoarece si eu cred in ei si in mine insumi.

Voi semna aceasta formula cu numele meu, o voi memora si o voi repeta o data pe zi cu voce tare cu toata INCREDEREA, aceea care imi va influenta gradual GANDURILE si ACTIUNILE astfel incat voi deveni o persoana de SUCCES.

Voi incheia aceasta parte prin a spune ca toate impulsurile gandirii au tendinta de a se “imbraca” in echivalentul lor material. Hai sa meditam si sa ne gandim zilnic la acest ADEVAR.

Voi recomanda si o carte, care sper sa te ajute sa dobandesti mai repede aceasta incredere : ” Puterea extraordinara a subconstientului tau” si “Practica gandirii pozitive”, scrise amandoua de Joseph Murphy.

Comments

 1. Imi place foarte mult faptul ca ancorezi detaliile in domeniul spiritual. Ai vorbit despre energii, rezonanta, congruenta si asa mai departe. Este vital sa intelegem ca odata ce constientizam si devenim congruenti cu noi insine, putem incepe calatoria catre atingerea potentialului nostru maxim.

  • Servus Dragan,
   Multumesc mult pentru mesaj si comentarii.
   Referitor la spiritualitate am un punct de vedere pe care si altii il imbratiseaza. Daca vrei sa te definesti si chiar sa cunosti mai mult decat in mod obisnuit este bine sa crezi ca exista o spiritualitate universala asezata pe anumite nivele de cunoastere la care oricine poate avea acces.

   Informatiile, datele, cunostiintele acestei spiritualitati vin din urma si ele dainuie de milenii si vor dainui in continuare. Sunt putini cei care reusesc sa-i patrunda sensul adevarat si mai ales sa culeaga ceva date din imensitatea acesteia.

   Curios lucru este ca ea exista fiindca omenirea exista insa putini oameni au contact cu aceasta. Multi o cauta toata viata si nu reusesc s-o descopere cu toate ca este accesibila fiecaruia.

   Omul este un univers in care formele de energie se desfasoara dupa anumite reguli. Odata intelese aceste forme de existenta cu atat mai mult vom pricepe ca fiecare om este un cumul de INFORMATII ce face parte din acest univers spiritual.

   Credinta, asa cum exista ea, este o prima forma de receptare a acestei informatii in dublu sens. Odata ce ai realizat un canal de comunicatie durabil si destul de puternic vei realiza schimbarile benefice si vei dori sa te autodepasesti.

   In ceea ce priveste ca pe primul lor trebuie sa fie limitarea pierderilor si nu castigul pot sa spun ca acest lucru il recomanda toti marii analisti si traderi profesionisti de-a lungul zecilor de ani.

   Intelesul este foarte simplu. Odata ce vei stapani modalitatile de a-ti limita pierderile asa vor veni si castigurile si acestea vor fi mai mari decat riscurile asumate. Una fara cealalta nu se poate. Depinde ce pui pe primul plan. Eu unul urmaresc limitarea riscurilor si pana acum aceasta strategie mi-a adus foloase.

Speak Your Mind

*